Tid til ny spildevandspumpe? Brug os!

Hos Hahn & Damgaard i Rødovre har vi en stor viden inden for vores felt, og vi sørger altid for, at vi er up-to-date med den nyeste viden, så vi kan levere de bedste løsninger for vores kunder.

​Derfor er vi også det rigtige sted at gå hen, hvis det er tid til at få en ny spildevandspumpe. Vi kan nemlig hjælpe dig med en spritny spildevandspumpe uanset opgavens omfang. Således kan vi både hjælpe til i parcelhuset og i spildevandsanlægget.

​Hør mere om en spildevandspumpe

En spildevandspumpe bruges til at transportere spildevandet væk fra steder, hvor det ikke dræner væk naturligt. Det kan være et væld af forskellige steder, og en spildevandspumpe kan derfor bruges til mange ting.

​For os er det dog lige meget, om pumpen skal bruges i et hjem eller et større anlæg – vi leverer et godt stykke arbejde hver gang.

Vi tilbyder også grund- og drænvandspumper

​Få et uforpligtende tilbud på en pumpe til spildevand

Hvis du derfor vil høre mere om en spildevandspumpe fra os, eller hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på 31 46 49 00. Vi dækker det meste af Danmark, og vi stræber altid efter at levere en konkurrencedygtig pris på vores kvalitetsarbejde.

Kontakt os