Tid til ny spildevandspumpe? Brug os!

Velkommen til Hahn & Damgaard - din ekspert inden for spildevandpumper i Rødovre, Ballerup og omegn.

Hos Hahn & Damgaard i Rødovre har vi en stor viden inden for vores felt, og vi sørger altid for, at vi er up-to-date med den nyeste viden, så vi kan levere de bedste løsninger for vores kunder.

​Derfor er vi også det rigtige sted at gå hen, hvis det er tid til at få en ny spildevandspumpe. Vi kan nemlig hjælpe dig med en spritny spildevandspumpe uanset opgavens omfang. Således kan vi både hjælpe til i parcelhuset og i spildevandsanlægget.

​Hør mere om en spildevandspumpe

En spildevandspumpe er afgørende for effektivt at transportere spildevandet væk fra steder, hvor naturlig dræning ikke er tilstrækkeligt. Vi forstår, at behovet for spildevandspumper varierer, og vores løsninger er skræddersyede til enhver opgave.

En spildevandspumpe bruges til at transportere spildevandet væk fra steder, hvor det ikke dræner væk naturligt. Det kan være et væld af forskellige steder, og en spildevandspumpe kan derfor bruges til mange ting.

​For os er det dog lige meget, om pumpen skal bruges i et hjem eller et større anlæg – vi leverer et godt stykke arbejde hver gang.

Vi tilbyder også grund- og drænvandspumper. Vi er din komplette partner inden for installeringer af pumper og pumpesystemer. Vores mål er at sikre, at done behov for at få pumpet vand væk bliver opfyldt.

​Få et uforpligtende tilbud på en pumpe til spildevand

Vores erfarne medarbejdere står klar til professionel installation og montering af spildevandspumper i Rødovre, Ballerup og andre omkringliggende byer. Vi sikrer, at din nye pumpe er korrekt installeret. uanset om det er i et parcelhus eller til et større spildevandsanlæg.

Hvis du derfor vil høre mere om en spildevandspumpe fra os, eller hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på 31 46 49 00 eller send en mail til kontakt@hdel.dk. Vi dækker det meste af Danmark, og vi stræber altid efter at levere en konkurrencedygtig pris på vores kvalitetsarbejde. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, med omfanget af din opgave.

Kontakt os