Få nemt og effektiv ladestander hos Hahn & Damgaard

Har du en elbil eller plugin hybrid, har du sandsynligvis allerede overvejet fordelene ved at installere en ladestander hjemme ved privaten. Hos Hahn & Damgaard er vi autoriserede elinstallatører og specialiseret i at levere samlede løsninger til dine behov for hjemmeladning. Vi har opsat utallige ladestandere i området omkring Birkerød og Ballerup.

En privat ladestander giver dig friheden til at lade din bil op, når du er hjemme. Fordelen er, at du slipper for at planlægge dine ladninger på farten, og at du slipper for at holde i kø ved en offentlig ladestander.

Placering og installation af ladestander

Det er vigtigt at placere din ladestander i nærheden af din bils parkeringsplads. Vores erfarne elektrikere vil vejlede dig om den optimale placering og sørge for, at installationen opfylder alle sikkerhedsmæssige standarder. Uanset om du har en privat indkørsel med carport eller om du har parkeringsplads, kan vi hjælpe dig med at gøre opladningen så let som muligt.

En anden fordel ved at have en privat ladestander, er at du kan slippe for at betale abonnement hos en udbyder. Efter installering af ladestanderen betaler du kun for den strøm ladestanderen bruger, sammen med resten af din boligs strømforbrug. Det giver dig friheden til at lade, når det passer dig, uden du skal tænke på abonnementsomkostninger.

Fleksibilitet i opladningstidspunkter

Selvom det kan tage længere tid at lade med strøm hjemme i forhold til offentlige ladestandere, giver det dig friheden til at planlægge opladningen efter dine behov. Mens bilen oplader kan du udføre dine daglige opgaver eller bilen kan oplade om natten. 

Du kan desuden sørge for at lade bilen på de tidspunkter i døgnet hvor strømmen er billigst i dit område. Vi kan give dig vejledning og rådgivning om, hvordan du får mest muligt ud af din ladestander. 

Du kan tilslutte bilen til laderen om aftenen og så lade den lade om natten, så du har friske kilometer til dagen efter. Det giver dig mulighed for, ikke at skulle sjatlade i løbet af dagen på farten.

Hos Hahn & Damgaard har vi mange års erfaring med installering af ladestandere til elbiler og plugin hybrid. Vi sørger for at standeren er installeret og korrekt monteret, så den er klar til brug. vil du høre mere om hvordan vi kan opsætte en ladestander hos dig i din bolig? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 31 46 49 00 eller send en mail til kontakt@hdel.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.