Få mere grøn energi med solceller

Solceller er en smart og mere miljøvenlig måde at producere din forbrugsstrøm på. Med solceller kan du udnytte den gratis og vedvarende solenergi, som solen sender ned til os hver dag. Solceller kan omdanne sollyset til elektricitet, som du kan bruge i dit hjem eller sælge tilbage til elnettet. Solceller virker både, når solen skinner, og når det er overskyet, men de producerer mest strøm, når der er klart vejr og høj sol. Derfor er det bedst at placere solcellerne på et sydvendt tag, hvor de får mest muligt sollys.

Når man vil have installeret solceller, er der lovkrav i Danmark om, at det skal foretages af en autoriseret installatør. Hos Hahn & Damgaard er vi autoriseret til at installere solcelleanlæg og du kan derfor trygt lade os installere dit nye solcelleanlæg. 

Kombiner solcelleanlæg med anden energikilde

Hvis du vil have solceller på dit tag, skal du have dem installeret af en autoriseret installatør. Det er et lovkrav i Danmark, som sikrer, at installationen bliver udført korrekt og sikkert. Hos Hahn & Damgaard har vi autorisation til at installere solcelleanlæg, og vi har mange års erfaring med solenergi. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov og budget.

Få det bedste ud af din solenergi Du kan kombinere dit solcelleanlæg med en anden energikilde, som f.eks. en varmepumpe eller jordvarme. På den måde kan du få et komplet energisystem, som dækker både dit strøm- og varmeforbrug. Det kan give dig endnu større besparelser og gøre dig mere uafhængig af elnettet.

Begrænsninger der er gode at vide

Der er mange fordele ved at vælge solceller som din energikilde, men der er også nogle ulemper, som du bør være opmærksom på. De største ulemper ved solceller er prisen, udseendet og skyggen. Solceller er en af de dyreste former for grøn energi, og de kan være svære at integrere æstetisk på dit tag. Solceller fungerer også dårligere, hvis de bliver ramt af skygge fra træer, antenner eller andre ting, som kan blokere for sollyset.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud Hvis du er interesseret i at høre mere om solceller og solanlæg, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på installation af solceller, er du velkommen til at kontakte os på 31 46 49 00. Vi står klar til at rådgive dig og give dig den bedste service. Du er også velkommen til at udfylde vores 31 46 49 00.