Vi klarer både ny og gammel grundvandspumpe

​Rigtigt mange danskere har i hjemmet en grundvandspumpe, mens flere og flere vælger at få en installeret.

​En grundvandspumpe er ideel til at transportere rent og beskidt spildevand, ligesom den også kan bruge til afløb fra køkkenet, badeværelset, din vaskemaskine og lignende. En grundvandspumpe kan transportere mindre partikler og snavs, hvorfor den er velegnet til lige netop den slags formål. Hos Hahn & Damgaard er vi klar til at hjælpe dig med din grundvandspumpe og vi vejleder dig gerne, så du træffer det helt rigtige valg til din ejendom.

Hvad kan en grundvandpumpe gøre for dig?

En grundvandspumpe kan være en fordel i rigtig mange danske boliger med fx kælder eller hvis din bolig ligger i et lavt liggende område. En grundvandsvandspumpe kan pumpe både rent og urent spildevand væk fra dit hus, så du undgår oversvømmelser, lugtgener og skader på din ejendom.

En grundvandspumpe kan bruges til at lede vandet væk fra dit køkken, badeværelse em vaskemaskine og andre steder, hvor der er afløb, ud i kloakken eller et andet sted. 

​Grundvandspumpe fra start til slut

Vi kan varetage opgaven med din grundvandspumpe, uanset om der er tale om en eksisterende løsning, der skal kigges nærmere på, eller om der skal etableres en ny, hvor vi kan være behjælpelige fra første spadestik og indtil, den sidste sten er på plads igen. Vi hører til i Rødovre men hjælper på hele Sjælland.

​Vi kan stort set alt inden for grundvandspumper, men skulle der være dele af opgaven, vi ikke kan løse, har vi kompetente samarbejdspartnere. Vi udfører typisk arbejde på Grundfos-pumper, men vi kan også sagtens arbejde på øvrige typer i mange tilfælde.

​Få mere information ved at kontakte os

Vi kan hjælpe dig med at installere en grundvandspumpe i din bolig, så du kan lede spildevand og grund korrekt videre. Vi har mange års erfaring med at installere pumper hos både private og erhverv, så tøv ikke med at kontakte os. vi har stor erfaring med at arbejde med grundvandspumper, og vi kan løse de fleste opgaver selv. Hvis der er noget, vi ikke kan klare, har vi dygtige samarbejdspartnere, som vi arbejder sammen med om at løse opgaven. Vi klarer hele processen fra start til slut, så du kan være sikker på, at din grundvandspumpe fungerer optimalt.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du vil vide mere om en grundvandspumpe, er du velkommen til at kontakte os på 31 46 49 00 er til at sende en mail til kontakt@hdel.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med omfanget af din opgave.