Vi klarer både ny og gammel grundvandspumpe

​Rigtigt mange danskere har i hjemmet en grundvandspumpe, mens flere og flere vælger at få en installeret.

​En grundvandspumpe er ideel til at transportere rent og beskidt spildevand, ligesom den også kan bruge til afløb fra køkkenet, badeværelset, din vaskemaskine og lignende. En grundvandspumpe kan transportere mindre partikler og snavs, hvorfor den er velegnet til lige netop den slags formål.

​Grundvandspumpe fra start til slut

Vi kan varetage opgaven med din grundvandspumpe, uanset om der er tale om en eksisterende løsning, der skal kigges nærmere på, eller om der skal etableres en ny, hvor vi kan være behjælpelige fra første spadestik og indtil, den sidste sten er på plads igen. Vi hører til i Rødovre men hjælper på hele Sjælland.

​Vi kan stort set alt inden for grundvandspumper, men skulle der være dele af opgaven, vi ikke kan løse, har vi kompetente samarbejdspartnere. Vi udfører typisk arbejde på Grundfos-pumper, men vi kan også sagtens arbejde på øvrige typer i mange tilfælde.

​Få mere information ved at kontakte os

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du vil vide mere om en grundvandspumpe, er du velkommen til at kontakte os på 31 46 49 00.

Kontakt os og hør mere