Hos Hahn & Damgaard ApS har vi over 30 års erfaring med alt inden for vores branche. Således er vi den rigtige elektriker at gå til, når installationerne driller.

​Vi løser opgaver for kunder af alle størrelser, og vores portefølje tæller således privatkunder, erhverv og det offentlige. Derfor kan vi således med stor sandsynlighed også hjælpe dig, når der er behov for en dygtig og grundig elektriker.

​Elektriker til alle opgaver

Hos Hahn og Damgaard i Rødovre er vi foruden de to ejere, Kim og Poul, også 4 fagudlærte og én lærling. Derfor er der altid en dygtig elektriker til rådighed. Vi løser alt fra montering af lamper til store entrepriser.

​Fra vores base i Rødovre løser vi opgaver i et stort geografisk område, og vi dækker derfor også byer længere væk som Skovlunde, Ballerup og så videre.

​Ring eller skriv til os, hvis du vil have et tilbud

Hvis du derfor ønsker et uforpligtende tilbud fra en erfaren elektriker, der altid løser opgaver grundigt og dygtigt, er du velkommen til at kontakte os.

​Vi sidder til rådighed på 31 46 49 00 eller kontakt@hdel.dk, hvor vi altid er gode for et skarpt, konkurrencedygtigt tilbud, eller for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte sidde med.